Over mij

gary-bendig-169660
360

 

Ik ben Annelies van den Brink en mijn missie is om iedereen in contact met zijn eigen natuur te laten leven.

Waarom ik dat belangrijk vind?

Iedereen heeft zijn eigen set aan talenten en de wereld zit te wachten op die talenten. Je bent niet voor niets geboren met die kwaliteiten en ik ben ervan overtuigd dat je eigen natuur leven de wereld en jezelf het beste verder helpt. Ook als de wereld je eerder heeft verteld dat je je aan moet passen. Het mogen uitleven van je talenten zorgt voor oprecht plezier, ontspanning en zingeving.

En dat willen we toch allemaal?

Ik heb de KernTalentenmethode in 2015 ontdekt. Ik had behoefte aan inzicht in mijn sterke kanten en wilde beter kunnen uitleggen waar ik goed in was en welke taken goed bij mij passen. Want iedere keer begon ik heel enthousiast aan een nieuwe functie, om na een jaar of drie, vier mijn interesse te verliezen. Als je mij vroeg wat ik dan wel wilde, kon ik dat niet goed benoemen.

Nu begrijp ik dat het best logisch was dat ik mijn interesse na een tijdje verloor. Ik ben namelijk een generalist. Geïnteresseerd in heel veel onderwerpen, en ik verbind liever zaken met elkaar dan dat ik alles van één onderwerp weet. Dat dit al uit mijn speelgedrag bleek, heb ik nooit geweten. En dat vind ik de kracht van de KernTalentenmethode: dat je speelgedrag al duidelijk maakt waar je talenten zitten en wat er later in je loopbaan maar ook in je persoonlijke contacten belangrijk is voor je. Ik heb daarom in 2017 de opleiding tot erkend KernTalentenanalist gevolgd om dit krachtige instrument te kunnen gebruiken om mensen weer in contact met hun eigen natuur te brengen.

Opleidingen

Academie voor systemisch werk-Familie opstellingen

Coretalents-KernTalentenmethode

Universiteit Leiden-Psychologie

Haagse Hogeschool-Industrieel Product Ontwerpen

Werkervaring

Arbeidsmarktadviseur

Projectmedewerker innovatie

Huiswerkbegeleidster/(bijles) docente

dan-darell-84870-verkleind